Blitz

Tag "Nikolin Jaka"

Nikolin Jaka, pro legalizimit të prostitucionit, kanabisit, dhe importimit të plehrave, reagon Neranxi: Po bën një krim

    Nikolin Jaka, pro legalizimit të prostitucionit, kanabisit, dhe importimit të plehrave, reagon Neranxi: Po bën një krim

Ditën e djeshme, kreu i Dhomës së Tregtisë, Nikolin Jaka, është shprehur pro legalizimit të kanabisit, prostitucionit dhe importimit të plehrave në vendin tonë. Në fjalën e tij, ai theksoi

Read Full Article