Blitz

Tag "Nick Cannon"

Nick Cannon zbulon më shumë për seksin me Mariah Carey

    Nick Cannon zbulon më shumë për seksin me Mariah Carey

Ish-bashkëshorti i këngëtares Mariah Carey, Nick Cannon, ka zbuluar më tepër informacion për marrëdhënien seksuale me të. Në shfaqjen e së premtes në “The Amber Rose”, ai fillimisht ngurroi t’i

Read Full Article

Nick Cannon sfidon Eminem-in në një betejë rap-i

    Nick Cannon sfidon Eminem-in në një betejë rap-i

Teksa të gjithë mahniten dhe admirojnë mënyrën e të bërit rap të Eminem, disa të tjerë e shohin si një mënyrë për të tërhequr vëmendje. I tillë është edhe rasti

Read Full Article