Blitz

Tag "mur"

Po ju çfarë shikoni këtu? Ja fotoja që po çmend internetin

    Po ju çfarë shikoni këtu? Ja fotoja që po çmend internetin

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Pas fustanit që shkaktoi debat edhe mes Kim Kardashian e Taylor Swift për ngjyrat e tij, si dhe xhaketës “Adidas” për shkak

Read Full Article

Një mur gjigant në Sarajevë në nder të David Bowie

    Një mur gjigant në Sarajevë në nder të David Bowie

Muzika dhe arti i David Bowie nuk ka prekur vetëm Shtetet e Bashkuara të Amerikës, por ka arritur deri në Ballkan, në Bosnje-Hercegovinë. Një grup artistësh ka realizuar një punim

Read Full Article