Blitz

Tag "Muhaxhedine"

John Kerry: Mirënjohës Shqipërisë për muxhahedinët

    John Kerry: Mirënjohës Shqipërisë për muxhahedinët

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, i ka shprehur mirënjohjen e tij qeverisë shqiptare për kontributin që kjo e fundit ka dhënë lidhur me çështjen e muxhahedinëve. Në një konferencë

Read Full Article

“Fars News Agency”: 155 muhaxhedinë lënë Irakun, vijnë në Shqipëri

    “Fars News Agency”: 155 muhaxhedinë lënë Irakun, vijnë në Shqipëri

Një avion amerikan pasagjerësh ka kryer ditën e sotme transportimin e 155 muhaxhedinëve nga Iraku drejt Shqipërisë. Mes të transportuarëve ndodhen dhe anëtarë të rangut të lartë brenda grupit, si

Read Full Article