Blitz

Tag "Mosul"

Mosul, ISIS ekzekuton 284 pengje, ndër ta edhe fëmijë

    Mosul, ISIS ekzekuton 284 pengje, ndër ta edhe fëmijë

Luftëtarët e ISIS-it kanë ekzekutuar 284 pengje në Mosul, mes tyre edhe fëmijë, referuar raportimeve të mediave botërore. 284 djem dhe burra në qytetin irakian të Mosulit dhe fshatrave përreth

Read Full Article

Çlirimi i Mosulit nga ISIS-i, Iraku shprehet optimist

    Çlirimi i Mosulit nga ISIS-i, Iraku shprehet optimist

Kryeministri i Irakut, Haider al-Abadi, ka bërë të ditur se operacioni për rimarrjen e qytetit irakian të Mosulit nga të ashtuquajturit militantë të Shtetit Islamik po zhvillohet më shpejt nga

Read Full Article