Blitz

Tag "mjeket"

Mjekët në protestë të heshtur, kërkojnë lirimin e kolegëve: Do të kishim bërë të njëjtën gjë

    Mjekët në protestë të heshtur, kërkojnë lirimin e kolegëve: Do të kishim bërë të njëjtën gjë

Mjekët e maternitetit “Koço Gliozheni” kanë zhvilluar sot një protestë njëorëshe përpara godinës së spitalit, ku kanë kërkuar gjykimin në gjendje të lirë të dy kolegëve të tyre. Në deklaratën

Read Full Article

Vdes nga antraksi një shtetas në Libohovë, ishte prekur në lëkurë dhe organe

    Vdes nga antraksi një shtetas në Libohovë, ishte prekur në lëkurë dhe organe

Një shtetas në Libohovë ka ndërruar jetë për shkak të prekjes nga sëmundja e antraksit, ose siç njihet ndryshe në gjuhën popullore “plasja”. Mjekët e spitalit rajonal të Gjirokastrës kanë

Read Full Article