Blitz

Tag "Ministria e Arsimit dhe Sporteve"

Atletet shqiptare garuan për Italinë në Lojërat Paraolimpike, po ne a kemi të tillë? Ministria e Arsimit refuzon të përgjigjet

    Atletet shqiptare garuan për Italinë në Lojërat Paraolimpike, po ne a kemi të tillë? Ministria e Arsimit refuzon të përgjigjet

Dy atlete me origjinë shqiptare garuan për Italinë në Lojërat Paraolimpike që u zhvilluan përgjatë datave 7-18 shtator. Bëhet fjalë për Arjola Dedajn dhe Arjola Trimin. Arjola Dedaj është një

Read Full Article