Blitz

Tag "mesuesi"

Mësuesi i prekur nga kanceri, 400 nxënës i këndojnë poshtë dritares

Mësuesi i prekur nga kanceri, 400 nxënës i këndojnë poshtë dritares

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Një moment për t’u vlerësuar duhet cilësuar gjesti i 400 nxënësve që u mblodhën jashtë shtëpisë së mësuesit të tyre të

Read Full Article

Kinë, mësuesi godet 11-vjeçarin me kabllo elektrike

    Kinë, mësuesi godet 11-vjeçarin me kabllo elektrike

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Një mësues në Kinë ka goditur një 11-vjeçar në këmbë dhe shpinë pasi ky i fundit bëri një gabim në matematikë. 

Read Full Article