Blitz

Tag "Mesila Doda"

Mesila Doda, sekretare e Përgjithshme e PDIU-së

    Mesila Doda, sekretare e Përgjithshme e PDIU-së

Ditën e sotme është zhvilluar mbledhja e Kuvendit Kombëtar të PDIU-së, ku janë zgjedhur ndër të tjerë edhe nënkryetarët dhe sekretari i Përgjithshëm i partisë. Në fjalën e tij, kryetari

Read Full Article

Legalizimi i prostitucionit, debat me fyerje mes Kristi Pinderit dhe Mesila Dodës

    Legalizimi i prostitucionit, debat me fyerje mes Kristi Pinderit dhe Mesila Dodës

Debati për legalizimin e prostitucionit në vend ka përballur aktivistin e LGBT-së, Kristi Pinderi dhe deputeten e PDIU-së, Mesila Doda. Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Kristi Pinderi sulmon

Read Full Article