Blitz

Tag "menyra"

5 mënyra se si të organizoni një festë vere në oborr

    5 mënyra se si të organizoni një festë vere në oborr

1. Koktejet e thjeshta ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Mos u lodhni duke shpenzuar para për të marrë një barist që t’ju përgatisë pijet. Këtë gjë mund

Read Full Article

9 këshillat për të shkrepur foton perfekte

9 këshillat për të shkrepur foton perfekte

1. Rregulli i treshes ◄ Back Next ► Picture 1 of 8 Vendos pjesët më të rëndësishme të shkrepjes përgjatë vijave dhe pjesët më të mira të fotos në pikëprerjen

Read Full Article

8 zakonet e përditshme që do t’ju bëjnë të dukeni më tërheqës/e

    8 zakonet e përditshme që do t’ju bëjnë të dukeni më tërheqës/e

Para se të dalim në mëngjes apo në mbrëmje, qëndrojmë para pasqyrës për minuta apo edhe orë të tëra duke rregulluar pamjen tonë të jashtme. Pse? Sepse duam të dukemi

Read Full Article