Blitz

Tag "Mentor Kikia"

Akuzoi për korrupsion mjeken Anila Dokle, Mentor Kikia: U njoftova për shkarkimin, por s’kam marrë njoftim zyrtar

    Akuzoi për korrupsion mjeken Anila Dokle, Mentor Kikia: U njoftova për shkarkimin, por s’kam marrë njoftim zyrtar

Mentor Kikia, i cili ka mbajtur postin e kryeredaktorit të lajmeve në “Top Channel” prej vitit 2002, thuhet se është shkarkuar nga detyra. Mësohet se njoftimi është bërë përmes një

Read Full Article

(Intervistë) Mentor Kikia: “Nuk jam maskilist, por kundër kurvërisë si model suksesi”

    (Intervistë) Mentor Kikia: “Nuk jam maskilist, por kundër kurvërisë si model suksesi”

Ka bërë mjaft bujë shkrimi në “Gazetën Shqiptare”, si dhe statusi në Facebook i  Mentor Kikias, që janë publikuar para disa ditësh. I kontaktuar nga Blitz.al, Kikia ka dhënë detaje

Read Full Article