Blitz

Tag "Mbeshtetje"

Shqipëria solidarizohet, MPJ: Mbështesim Maqedoninë për tejkalimin e situatës

    Shqipëria solidarizohet, MPJ: Mbështesim Maqedoninë për tejkalimin e situatës

Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ditmir Bushati, ka shprehur mbështetjen e Shqipërisë ndaj Maqedonisë që është përballur së fundmi me përmbytjet, të cilat kanë shkaktuar një bilanc të

Read Full Article

PD: Morëm mbështetjen e PPE për platformën elektorale

    PD: Morëm mbështetjen e PPE për platformën elektorale

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha, i pranishëm në Luksemburg për 40-vjetorin e PPE-së, me drejtuesit më të lartë të Bashkimit Europian, kryetarë shtetesh dhe qeverish të vendeve anëtare, është

Read Full Article