Blitz

Tag "Matteo Renzi"

Takimi Renzi-Merkel-Hollande: Për një Europë më pak burokratike

    Takimi Renzi-Merkel-Hollande: Për një Europë më pak burokratike

Kryeministri italian Matteo Renzi, kancelarja gjermane Angela Merkel dhe Presidenti i Francës, Francois Hollande janë mbledhur së bashku për zhvillimin e një minisamiti për të diskutuar çështje si: emigracioni, terrorizmi

Read Full Article

Zvicër, inaugurohet tuneli më i gjatë në botë

    Zvicër, inaugurohet tuneli më i gjatë në botë

Sot në Zvicër inaugurohet tuneli Gottardo, tuneli hekururdhor më i gjatë në botë, 57 kilometra poshtë Alpeve, i cili do të shërbejë për të bërë më të rrjedhshëm trafikun nga

Read Full Article