Blitz

Tag "Massimo Moratti"

Inter me një pronar të ri?

    Inter me një pronar të ri?

Inter gati të ndryshojë sërish pronarë. Erick Thohir, ai që sot ndodhet në krye të klubit dhe grupi “Suning” kanë arritur marrëveshjen për të transferuar në grupin kinez shumicën e

Read Full Article

Massimo Moratti: Në sezonin 1958-1959, Pele’ ishte futbollist i Inter-it

    Massimo Moratti:  Në sezonin 1958-1959, Pele’ ishte futbollist i Inter-it

“Mbaj mend shumë mirë që kemi përpiluar një kotratë të rregullt me Santos pas marrëveshjes me Pele, për sezonin 1958-1959!” Këto janë fjalët e Massimo Moratti-t të thëna ditën e

Read Full Article