Blitz

Tag "Maratona e Tiranes"

“Tirana Marathon” më 9 tetor, një mundësi argëtimi dhe ushtrimi aktiviteti sportiv

    “Tirana Marathon” më 9 tetor, një mundësi argëtimi dhe ushtrimi aktiviteti sportiv

Bashkia Tiranë në bashkëpunim me Drejtorinë e Sporteve Profesionale dhe Komunitare, me Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Federatën e Atletikës, organizojnë “Maratona e Tiranës” më 9 tetor. Tri janë

Read Full Article