Blitz

Tag "Lojrat Olimpike"

Rio 2016 – Kushtet skandaloze trembin pjesëmarrësit

    Rio 2016 – Kushtet skandaloze trembin pjesëmarrësit

Rio 2016 cilësohet një katastrofë ende pa filluar! Pas mushkonjave, që transmetojnë virusin Zika dhe kushteve të këqija të fshatit olimpik, tashmë alarmi vjen nga cilësia e ujit të detit

Read Full Article

“Rio 2016” – Historia prekëse e sirianes që i shpëtoi vdekjes dhe garon në Lojërat Olimpike

    “Rio 2016” – Historia prekëse e sirianes që i shpëtoi vdekjes dhe garon në Lojërat Olimpike

Historia e 18-vjeçares siriane Yusra Mardini është vërtet rrëqethëse! E rritur në Damask, vetëm një vit pasi iu desh të notonte drejt brigjeve të Greqisë për t’i shpëtuar vdekjes, ajo

Read Full Article