Blitz

Tag "Kuvendi i Kosoves"

Demarkacioni, sërish gaz lotsjellës në Kryesinë e Kuvendit të Kosovës

    Demarkacioni, sërish gaz lotsjellës në Kryesinë e Kuvendit të Kosovës

Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës është ndërprerë për shkak të gazit lotsjellës që është hedhur sërish. Në mbledhjen e sotme pritet që të procedohet ratifikimi i demarkacionit të

Read Full Article

Qeveria dërgon demarkacionin në kuvend, Vetëvendosja përgatitet për protestë

    Qeveria dërgon demarkacionin në kuvend, Vetëvendosja përgatitet për protestë

Në mbledhjen e ditës së sotme, Qeveria e Kosovës ka proceduar marrëveshjen e demarkacionit me Malin e Zi për ratifikim në kuvend. Në fjalën e tij, kreu i kabinetit qeverisës,

Read Full Article

Kosovë, Kuvendi miraton në parim dy projektligjet për EULEX-in

    Kosovë, Kuvendi miraton në parim dy projektligjet për EULEX-in

Në seancën e sotme, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në parim dy projektligjet lidhur me vazhdimin e mandatit të EULEX-it. Pas miratimit në mbledhjen e qeverisë dhe procedimit

Read Full Article