Blitz

Tag "Kultivimi"

Vijon aksioni anti-kanabis, asgjësohen 3200 bimë narkotike në Krujë dhe 970 në Ishëm

    Vijon aksioni anti-kanabis, asgjësohen 3200 bimë narkotike në Krujë dhe 970 në Ishëm

Në kuadër të operacionit kundër kultivimit dhe tregtimit të lëndëve narkotike, Specialistët për Krimet në Komisariatin e Policisë Krujë, kanë asgjësuar 3200 bimë narkotike. Gjatë kontrollit të ushtruar në vendin

Read Full Article

“Microsoft” mbështet legalizimin e marijuanës

    “Microsoft” mbështet legalizimin e marijuanës

Gjiganti “Microsoft” ka vendosur së fundmi t’u bashkohet disa kompanive të tjera që mbështesin kultivimin e marijuanës. Tashmë që marijuana është e ligjshme për përdorim mjekësor në 20 shtete, një

Read Full Article