Blitz

Tag "kufome"

Tiranë, gjendet një kufomë me pistoletë në dorë

    Tiranë, gjendet një kufomë me pistoletë në dorë

Kufoma e një shtetasi është gjetur pak më parë në afërsi të repartit RENEA, në Tiranë. Bëhet fjalë për një kufomë mashkull, i identifikuar si Gani Çela, i lindur më

Read Full Article

Kodër Selitë, një i pajetë gjendet i masakruar në rrugë

    Kodër Selitë, një i pajetë gjendet i masakruar në rrugë

Kufoma e masakruar e një mashkulli është gjetur paraditen e sotme nga banorët në Kodër Selitë. Ka qenë një kalimtar i rastit që ka parë kufomën në rrugë dhe ka

Read Full Article