Blitz

Tag "Kritere"

Ja kriteret që duhet të përmbushen për licencimin e një kopshti

    Ja kriteret që duhet të përmbushen për licencimin e një kopshti

Një ditë pas publikimit të videoskandalit ku administratorja e kopshtit “Diren”, Anjeza Shabani, shihej duke dhunuar një fëmijë 3-vjeçar, zbulohet se kopshti privat ishte i palicencuar. Ndërkohë që nuk dihet

Read Full Article

Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

    Universiteti i Arteve, publikohen kriteret e pranimit në master

Universiteti i Arteve ka publikuar kriteret e pranimit në master për kandidatët që duan të vazhdojnë studimet master. Pranimet në Fakultetin e Artit Skenik, të Arteve të Bukura dhe të

Read Full Article