Blitz

Tag "Kristi Pinderi"

Legalizimi i prostitucionit, debat me fyerje mes Kristi Pinderit dhe Mesila Dodës

    Legalizimi i prostitucionit, debat me fyerje mes Kristi Pinderit dhe Mesila Dodës

Debati për legalizimin e prostitucionit në vend ka përballur aktivistin e LGBT-së, Kristi Pinderi dhe deputeten e PDIU-së, Mesila Doda. Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Kristi Pinderi sulmon

Read Full Article

(Intervistë) Kristi Pinderi: “Enkel Demi, Jul Deda, Iva Tiço… në vend që t’i hedhin ujë këtij zjarri histerie, i hedhin benzinë”

    (Intervistë) Kristi Pinderi: “Enkel Demi, Jul Deda, Iva Tiço… në vend që t’i hedhin ujë këtij zjarri histerie, i hedhin benzinë”

Po afron dita e 17 majit, e cila njihet ndryshe si Dita Ndërkombëtare kundër Homofobisë, Transfobisë dhe Bifobisë. Organizata për të drejtat LGBT në Shqipëri po bëhet gati për planifikimin

Read Full Article