Blitz

Tag "Kredite e buta"

Kreditë e buta nga Bashkia e Tiranës, nga janari nisin procedurat e përfitimit. Ja rregullat dhe dokumentacioni i nevojshëm

    Kreditë e buta nga Bashkia e Tiranës, nga janari nisin procedurat e përfitimit. Ja rregullat dhe dokumentacioni i nevojshëm

Pas procedurës që prej dy vitesh ishte bllokuar për shkak të mungesës së fondeve, Bashkia e Tiranës ka vendosur që prej muajit janar të vitit të ardhshëm të hapë procedurën

Read Full Article