Blitz

Tag "Koreja e Jugut"

Koreja e Veriut lëshon dy raketa balistike, njëra bie në Japoni

    Koreja e Veriut lëshon dy raketa balistike, njëra bie në Japoni

Koreja e Veriut ka lëshuar të mërkurën dy raketa balistike, njëra prej të cilave shpërtheu në ajër dhe tjetra në zonën ekskluzive të Japonisë  në Detin Lindor. Në bazë të Konventës

Read Full Article

Ju ka ngordhur qeni juaj i dashur? Fshijini lotët, kjo metodë jua rikthen në jetë!

    Ju ka ngordhur qeni juaj i dashur? Fshijini lotët, kjo metodë jua rikthen në jetë!

A keni menduar ndonjëherë se si të ktheni në jetë qenin tuaj të dashur, i cili ka ngordhur? Epo, për këtë ju vjen në ndihmë “Sooam Biotech Research Foundation” nga

Read Full Article