Blitz

Tag "koleksionist"

Koleksionisti akuzon Koço Kokëdhimën: Në shtëpinë e tij ka vepra arti të vjedhura

    Koleksionisti akuzon Koço Kokëdhimën: Në shtëpinë e tij ka vepra arti të vjedhura

Gjergji Thimo, koleksionisti i arrestuar me akuzën e trafikut të veprave të artit dhe për të cilin Prokuroria e Tiranës kërkoi deklarimin i fajshëm për akuzën e “vjedhjes së veprave

Read Full Article

50 flamuj të rrallë shqiptarë tani në një muze

    50 flamuj të rrallë shqiptarë tani në një muze

Koleksionisti i njohur Shpëtim Sala, i cili është kryetari i Qendrës Mbarëkombëtare të Koleksionistëve Shqiptarë, e zhvillon prej vitesh pasionin e tij, koleksionin. Pas ekspozitës së muajit mars në Muzeun

Read Full Article