Blitz

Tag "Katy Perry"

Pse ka “lajthitur” Katy Perry në Twitter?

Pse ka “lajthitur” Katy Perry në Twitter?

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2     Nëse do të lexoni që Katy Perry ka përmendur Taylor Swift në statuset në Twitter apo që po tregohet

Read Full Article

Katy Perry: “Fajin e ka Taylor Swift!”

    Katy Perry: “Fajin e ka Taylor Swift!”

Katy Perry jo vetëm që nuk beson në tradhtinë e Orlando Bloom, por është e sigurt që fajtore për publikimin e fotove të Bloom me Gomez në një “club” nate

Read Full Article

Prova se Orlando Bloom dhe Katy Perry janë përsëri bashkë

Prova se Orlando Bloom dhe Katy Perry janë përsëri bashkë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Kohët e fundit u përhap lajmi se Orlando Bloom kishte tradhëtuar Katy Perry-n në një club nate me Selena Gomez. Kjo,

Read Full Article

Bloom-Gomez-Bieber-Perry, ç’po ndodh në Hollivud?

    Bloom-Gomez-Bieber-Perry, ç’po ndodh në Hollivud?

Fotot e postuara pak ditë më parë, në të cilat shfaqen Selena Gomez dhe Orlando Bloom shumë pranë njëri- tjetrit, kanë shkaktuar paqartësi lidhur me marrëdhënien e tyre. Kjo pasi

Read Full Article