Blitz

Tag "karburante"

Tahiri: Në 5 vjet janë vjedhur dhe grabitur 170 pika karburanti

    Tahiri: Në 5 vjet janë vjedhur dhe grabitur 170 pika karburanti

Nga Anduena Llabani Propozimin e ministrit të Brendshëm për shtimin e masave të sigurisë në pikat e karburantit, për të shmangur rastet e grabitjeve të parave, operatorët e pikave me

Read Full Article

Grabitja e karburanteve, Tahiri: Rrisni masat e sigurisë

    Grabitja e karburanteve, Tahiri: Rrisni masat e sigurisë

Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, u është drejtuar me një letër pikave të karburantit pas grabitjeve të shënuara së fundmi. Ai u kërkon që të marrin masa të menjëhershme për

Read Full Article