Blitz

Tag "Kandidate"

Partia Demokrate emëron Hillary Clinton, kandidate për presidente të SHBA-ve

    Partia Demokrate emëron Hillary Clinton, kandidate për presidente të SHBA-ve

Hillary Clinton ka arritur të sigurojë emërimin e Partisë Demokrate si kandidate në zgjedhjet presidenciale që zhvillohen në SHBA. Pas fitores në zgjedhjet paraprake në Puerto Riko dhe mbështetjes së

Read Full Article

Zgjedhjet në PS, zbardhet lista me kandidatët për kryetarë në 61 bashkitë

    Zgjedhjet në PS, zbardhet lista me kandidatët për kryetarë në 61 bashkitë

Kryesia e Partisë Socialiste ka miratuar listën me kandidaturët që do të kalojnë për votim për zgjedhjen e kryetarëve të partisë në 61 bashkitë në vend. E paqartë mbetet zgjedhja

Read Full Article