Blitz

Tag "Kalifati"

Shpërthimi në Ansbach të Gjermanisë, ISIS merr përsipër atentatin

    Shpërthimi në Ansbach të Gjermanisë, ISIS merr përsipër atentatin

Bilanci i atentatit të mbrëmshëm në Ansbach të Gjermanisë është prej 1 të vdekuri dhe 15 të plagosurish, prej të cilëve 4 në gjendje të rëndë! Viktima është vet atentatori

Read Full Article

CIA: ISIS, rrezik shumë serioz edhe për Arabinë Saudite

    CIA: ISIS, rrezik shumë serioz edhe për Arabinë Saudite

“Shteti Islamik përfaqëson një rrezik serioz për Arabinë Saudite!” Për këtë shprehet i bindur kreu i CIA-s në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, John Brenner. Sipas tij, sulmet e fundit

Read Full Article