Blitz

Tag "james bond"

Agjenti 007 – Tom Hiddleston: Nuk mendoj se do të jem unë i përzgjedhuri

    Agjenti 007 – Tom Hiddleston: Nuk mendoj se do të jem unë i përzgjedhuri

“Nuk mendoj se një lajm i tillë do të vijë. Jam shumë i kënaqur nga entuziazmi. Në fakt, dëshira ime është po aq e madhe sa e juaja”, – shprehet

Read Full Article

Kush është kandidati kryesor për rolin e James Bond?

    Kush është kandidati kryesor për rolin e James Bond?

Regjisori i “James Bond”, Sam Mendes, ka folur mbi disa spekulime për sa i përket të ardhmes dhe ekskluzivitetit për rolin e Bond-it.  Për më shumë se një vit është folur për

Read Full Article