Blitz

Tag "Iran"

Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

    Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

Autoritetet iraniane të sigurisë kanë vendosur të ndalojnë lojën “Pokemon Go”. Vendimi është marrë nga Këshilli i Lartë i Hapësirave Virtuale, organi zyrtar i mbikëqyrjes të aktivitetit në internet. Irani

Read Full Article

Acid në sy dhe në vesh. Ja si dënohen të burgosurit iranianë…

    Acid në sy dhe në vesh. Ja si dënohen të burgosurit iranianë…

Të paktën 5 janë të burgosurit e burgut “Gohardasht Prison” në Karaj të Iranit, të cilët po presin vendimin i cili do të vendosë nëse ata do të verbohen apo

Read Full Article

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

Postojnë foto si modelë në Instagram, merren masa radikale kundër çiftit iranian

Elnaz Golrokh dhe Hamid Fadaei – Dubai ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 “Xhihab” është termi konkret që përdoret në Iran për mbulimin e femrave myslimane. Thënë këtë,

Read Full Article