Blitz

Tag "Informacion"

Grabitja në Rinas, policia: 30,000 euro për atë që jep informacion

    Grabitja në Rinas, policia: 30,000 euro për atë që jep informacion

Në një deklaratë për mediat, Policia e Durrësit ka kërkuar ndihmën e qytetarëve që të bashkëpunojnë për kapjen e grabitësve. Mësohet se është vënë në dispozicion shuma prej 30,000 euro

Read Full Article

Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

    Procesi i kompensimit të pronës, ATP publikon për qytetarët numrin e kontaktit

Të gjithë qytetarët që duan të marrin informacion lidhur me procesin e trajtimit dhe kompensimit të pronës, do mund të marrin informacione duke kontaktuar në numrin e vënë në dispozicion

Read Full Article