Blitz

Tag "IKMT"

IKMT në Vlorë, pritet të shemben 100 objekte të ndryshme

    IKMT në Vlorë, pritet të shemben 100 objekte të ndryshme

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka nisur në Vlorë aksionin për prishjen e rreth 100 objekteve me funksione banimi dhe shërbimi. Mësohet se objektet janë të sipërfaqeve të ndryshme,

Read Full Article

Bulevardi i Ri i Tiranës, IKMT do të shpërthejë objektin 3 metra të lartë

    Bulevardi i Ri i Tiranës, IKMT do të shpërthejë objektin 3 metra të lartë

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka bërë të ditur se do të kryhet shpërthimi i një objekti, me qëllim mundësimin e fillimit të punimeve për Bulevardin e Ri të

Read Full Article