Blitz

Tag "ide"

10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

    10 ide të Konfucit që mund të shërbejnë si mësime jete

Konfuci është filozofi më i madh që Lindja ka njohur ndonjëherë.  Mendimet e tij theksonin moralin personal të individit dhe moralin e udhëheqësve. Ai u mësoi ndjekësve të tij disa

Read Full Article

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Personazhe të famshëm dhe idetë e tyre “të çmendura”

Liria e shprehjes dhe e fjalës i kanë dhënë mundësinë njeriut të shprehë hapur atë që ai mendon. Kjo gjë ka bërë që të shkruhen e të hidhen lloje të

Read Full Article