Blitz

Tag "horror"

(Video) Filmat horror që do t’ju lënë pa gjumë këtë vit

    (Video) Filmat horror që do t’ju lënë pa gjumë këtë vit

Kineastët na kanë rezervuar një vit të “pasur” me filma, sidomos me filma horror. Këtë vit, Hollywood ka menduar të rikthejë në kinema disa nga filmat më të ndjekur, si “Rings”, “The

Read Full Article

Shkon te dentisti për të hequr 4 dhëmbë. Përjeton një horror si në filma

Shkon te dentisti për të hequr 4 dhëmbë. Përjeton një horror si në filma

Si do të vepronit nëse një ditë do të shkonit te dentisti dhe do ta gjenit veten pa dhëmbë dhe pa rroba? Pikërisht kjo gjë i ka ndodhur Donny Grigsby-t,

Read Full Article