Blitz

Tag "Horoskopi"

Çfarë kërkon një mashkull te një femër? Shenja e tij e horoskopit ju vjen në ndihmë

    Çfarë kërkon një mashkull te një femër? Shenja e tij e horoskopit ju vjen në ndihmë

Çfarë kërkon një mashkull te një femër? Cilat karakteristika apo ç’personalitet duhet të kesh për t’i bërë meshkujt për vete? Një “strategji” e mirë mund të jetë studimi i shenjës

Read Full Article

Kim Kardashian: Unë e Kanye bëjmë seks “me 5 yje”

    Kim Kardashian: Unë e Kanye bëjmë seks “me 5 yje”

Për Kim Kardashian nuk ka vetëm 1 ditë lindjeje, por 1 javë ditëlindjeje! Këtë po bën Kim për festimet e Kanye-t dhe në lidhje me këtë ka dashur të flasë

Read Full Article

Zbuloni si do të jetë java dhe cila është periudha e përshtatshme për pushime sipas shenjave të horoskopit nga astrologia Meri Gjini

Zbuloni si do të jetë java dhe cila është periudha e përshtatshme për pushime sipas shenjave të horoskopit nga astrologia Meri Gjini

Dashi ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 Çështje të rëndësishme si ndryshime në profesion, në ekonomi, pasuri e trashëgimi, çështje ligjore a zyrtare do të duhet të presin

Read Full Article

Si do të jetë kjo javë për ju? Ja çfarë thotë astrologia Meri Gjini

Si do të jetë kjo javë për ju? Ja çfarë thotë astrologia Meri Gjini

Dashi ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 Qëllimi i muajit prill për ju ishte puna, profesioni, ekonomia si dhe raporti personal. Me raportin personal pothuajse gjatë gjithë muajit

Read Full Article

Karriera ideale sipas shenjave të horoskopit

    Karriera ideale sipas shenjave të horoskopit

  Nëse çdo ditë ulesh në tavolinën e punës dhe mendon se e urren  atë, atëherë duhet të shohësh datën e lindjes. Ashtu si në çdo aspekt të jetës, data

Read Full Article

Parashikimi i javës nga astrologia Meri Gjini

    Parashikimi i javës nga astrologia Meri Gjini

Dashi ◄ Back Next ► Picture 1 of 12 Skeptikë dhe me pak lodhje e filloni javën nga ngarkesat emocionale apo dhe familjare te mbartura nga java e kaluar. Përpiquni

Read Full Article