Blitz

Tag "Guximtar Boçi"

KLD: Guximtar Boçi nga sot nuk do të jetë më as kryetar i Gjykatës së Gjirokastrës dhe as gjyqtar

    KLD: Guximtar Boçi nga sot nuk do të jetë më  as kryetar i Gjykatës së Gjirokastrës dhe as gjyqtar

Nga Anduena Llabani Këshilli i Lartë i Drejtësisë vendosi, pas një mbledhjeje të jashtëzakonshme, pezullimin nga detyra të tij, pas propozimit të ministrit të Drejtësisë, Ylli Manjani. “Ky kryetar gjykate

Read Full Article