Blitz

Tag "GUINNESS"

Justin Bieber vlerësohet me 8 “Guinness World Records”

    Justin Bieber vlerësohet me 8 “Guinness World Records”

Justin Bieber u rikthye fuqishëm në tregun muzikor me albumin “Purpose” duke u renditur për disa javë në vendet e para të klasifikimeve amerikane e britanike. Përpos çmimeve që ai

Read Full Article

“Euro 2016”, Flamuri shqiptar do të “pushtojë” Francën

    “Euro 2016”, Flamuri shqiptar do të “pushtojë” Francën

Më 15 Qershor, ditën që Kombëtarja Shqiptare do të përballet me Francën në qytetin e Marsejës, do të valëvitet flamuri më i madh në botë, i cili do të arrijë

Read Full Article

Grupi “Backstreet Boys” thyen një rekord të pazakontë Guinness

Grupi “Backstreet Boys” thyen një rekord të pazakontë Guinness

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2   Vëmendje fëmijë dhe adoleshentë të viteve ’90! Grupi juaj i preferuar, “Backstreet Boys”, ka vendosur një rekord të ri në

Read Full Article