Blitz

Tag "gjoba"

Protesta e 8 dhjetorit, gjykata shfuqizon gjobat e Bashkisë ndaj PD-së

    Protesta e 8 dhjetorit, gjykata shfuqizon gjobat e Bashkisë ndaj PD-së

Gjykata Administrative ka marrë vendimin për shfuqizimin e gjobave që Bashkia e Tiranës vendosi ndaj Partisë Demokratike pas protestës së opozitës më 8 dhjetor. Në vendimin e saj, Gjykata Administrative

Read Full Article

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

“Zbutet” Ministria e Financave, miraton gjobat e reja për bizneset

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Ministria e Financave ka vendosur të zbusë gjobat e vendosura ndaj bizneseve në kuadër të luftës ndaj informalitetit. Ky vendim vjen

Read Full Article

Mosvendosje e rripit të sigurimit, Policia Rrugore ndëshkon 966 qytetarë

    Mosvendosje e rripit të sigurimit, Policia Rrugore ndëshkon 966 qytetarë

Policia Rrugore po vijon aksionin për zbatimin e ndryshimeve të Kodit Rrugor, përfshirë këtu vendosjen e rripit të sigurimit dhe ndenjësen e posaçme për fëmijët e vegjël. Mësohet se gjatë

Read Full Article

Policia Rrugore në aksion, gjobiten 718 qytetarë

    Policia Rrugore në aksion, gjobiten 718 qytetarë

Pas shtyrjes së vendimit për zbatimin e ndryshimeve në Kodin Rrugor, Policia Rrugore e Tiranës ka nisur ditën e sotme aksionin. Në njoftimin e saj, ajo bën të ditur se

Read Full Article

Mosmbajtja e rripit të sigurimit, sanksionet hyjnë në fuqi më 10 shtator

    Mosmbajtja e rripit të sigurimit, sanksionet hyjnë në fuqi më 10 shtator

Më 10 shtator do të hyjnë në fuqi gjobat e reja për mosmbajtjen e rripit të sigurimit në makina. Fillimisht u mendua që ato të hynin në fuqi prej ditës së

Read Full Article