Blitz

Tag "gjendja jashtezakonshme"

Trazirat për vrasjen e njeriut me ngjyrë, shpallet gjendja e jashtëzakonshme

Trazirat për vrasjen e njeriut me ngjyrë, shpallet gjendja e jashtëzakonshme

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Guvernatori i Karolinës së Veriut ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në qytetin e Charlotte-s pas trazirave që shkaktoi vrasja e një

Read Full Article

Erdogan shpall gjendjen e jashtëzakonshme në Turqi

    Erdogan shpall gjendjen e jashtëzakonshme në Turqi

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka shpallur gjendjen e jashtëzakonshme në Turqi, e cila pritet të zgjasë tre muaj. Ky vendim merret pas tentativës të dështuar për grusht shteti

Read Full Article

Zgjatet me 6 muaj gjendja e jashtëzakonshme në Francë, Valls: Do ketë sulme të tjera

    Zgjatet me 6 muaj gjendja e jashtëzakonshme në Francë, Valls: Do ketë sulme të tjera

Asambleja Kombëtare e Francës ka votuar për zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme dhe 6 muaj të tjerë. Kjo masë e ndërmarrë pason sulmin e shënuar javën e kaluar në Nice,

Read Full Article