Blitz

Tag "Gjendja Civile"

Spanjë – Prindërit e quajnë të birin Ujk. Zyra e Gjendjes Civile e refuzon!

    Spanjë – Prindërit e quajnë të birin Ujk. Zyra e Gjendjes Civile e refuzon!

“Ne i dashurojmë këto kafshë. Ujqërit janë unikë në llojin e tyre dhe kanë karakter të fortë. Duam që djalin tonë ta quajmë kështu dhe ta rrisim me vlera si

Read Full Article

Aplikimet për pasaporta, zyrat e shërbimit hapur dhe të shtunave

    Aplikimet për pasaporta, zyrat e shërbimit hapur dhe të shtunave

Me qëllim përballimin e fluksit të kërkesave për pajisjen me dokumente identiteti, Ministria e Punëve të Brendshme në bashkëpunim me kompaninë ALEAT kanë shtuar kapacitetet maksimale për të mbështetur këtë

Read Full Article