Blitz

Tag "Fushate"

Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

    Fushata antidrogë në Filipine, 465 vdekje në rreth një muaj

Një fushatë e vështirë mund të cilësohet fushata e ndërmarrë nga Presidenti i ri i Filipineve, Rodrigo Duterte në luftën kundër krimit. Fotografi shokuese të publikuara nëpër mediat sociale, ku

Read Full Article

Kuponi tatimor, Tatimet nisin sot aksionin në zonat turistike

    Kuponi tatimor, Tatimet nisin sot aksionin në zonat turistike

Prej ditës së sotme, Ministria e Financave dhe Administrata Tatimore do të nisin një fushatë edukuese për kuponin tatimor në zonat turistike. Ministria e Financave ka bërë me dije se

Read Full Article

I riu në Afganistan kërcënohet me vdekje sepse mbron të drejtat e femrave

    I riu në Afganistan kërcënohet me vdekje sepse mbron të drejtat e femrave

Një mësues i ri në Afganistan është kërcënuar me vdekje edhe nga të afërm të tij për shkak se ka vendosur të luftojë traditën e lashtë të familjeve që i

Read Full Article