Blitz

Tag "follow"

Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

    Cilën këngëtare shqiptare ka bërë follow në Instagram, Chris Brown?

Nuk e dimë si dhe nuk e dimë pse, por dimë që Chris Brown paska patur vërtet qëllime “serioze” kur ka vendosur të vizitojë Shqipërinë. Kjo, jo vetëm për faktin

Read Full Article

Personat frymëzues që duhet të ndiqni në Instagram

Personat frymëzues që duhet të ndiqni në Instagram

1. Murad Osmann ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Instagram: @muradosmann Murad Osmann ka qenë personi që e ktheu në viral hashtag-un #FollowMeTo (më ndiq mua në) dhe

Read Full Article