Blitz

Tag "Fituese"

Autostrada Milot-Morinë, fituese shpallet kompania turke

    Autostrada Milot-Morinë, fituese shpallet kompania turke

Ministria e Transporteve ka njoftuar oferta e kompanisë turke është shpallur oferta e preferuar për dhënien me konçesion të ndërtimit, operimit, mirëmbajtjes dhe rehabilitimit të autostradës Milot-Morinë. Bashkimi i përkohshëm

Read Full Article

Ermonela Jaho, fituese e çmimit të madh ndërkombëtar të muzikës lirike

    Ermonela Jaho, fituese e çmimit të madh ndërkombëtar të muzikës lirike

Sopranoja e mirënjohur shqiptare Ermonela Jaho është shpallur fituese e çmimit të madh të muzikës lirike. Çmimi u shpall gjatë ceremonisë “Opera Awards”, e cila u mbajt në teatrin e

Read Full Article