Blitz

Tag "Festival"

Adele mposht emocionet në Glastonbury: Kam dashur gjithmonë ta bëj këtë

    Adele mposht emocionet në Glastonbury: Kam dashur gjithmonë ta bëj këtë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Të shtunën e 25 qershorit, Adele ka arritur të mposhtë emocionet dhe frikën e saj, duke realizuar atë që s’e kishte

Read Full Article

Festivali i Letërsisë në Prishtinë, edicioni do të çelet nga Xhevahir Spahiu

    Festivali i Letërsisë në Prishtinë, edicioni do të çelet nga Xhevahir Spahiu

Festivali i Poezisë “Polip” që do të zhvillohet përgjatë datave 13-15 maj, do të çelet nga poeti Xhevahir Spahiu. Rreth 30 shkrimtarë nga vende të ndryshme të botës, do jenë

Read Full Article