Blitz

Tag "femijet"

Përurohet këndi i lojërave përballë Presidencës, Veliaj: Të heqim barrierat që na pengojnë jetën në komunitet

    Përurohet këndi i lojërave përballë Presidencës, Veliaj: Të heqim barrierat që na pengojnë jetën në komunitet

Një tjetër kënd lojërash është shtuar për fëmijët, me qëllim argëtimin e tyre. Ditën e sotme, kreu i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ka përuruar këndin e tretë të lojërave,

Read Full Article

Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

    Fjalëkalimi “i rëndomtë” më i përhapuri në 2004-n – “kurth” për të miturit e rrezikuar nga interneti

Raporti i fëmijëve me internetin është një temë që vijon të shkaktojë debate aq sa dhe shqetësim si në vendin tonë edhe në botë. Nga disa anketa dhe studime të

Read Full Article