Blitz

Tag "Fatos Mahmutaj"

Gazetari Fatos Mahmutaj: Adriatik Llalla shantazhon mediat dhe mbyll profilet e së bijës në rrjetet sociale

    Gazetari Fatos Mahmutaj: Adriatik Llalla shantazhon mediat dhe mbyll profilet e së bijës në rrjetet sociale

Kanë shkaktuar shumë “zhurmë” në portale e në rrjetet sociale fotot e vajzës së kryeprokurorit Adriatik Llalla, të komentuara për jetën luksoze e për shpenzimet e shumta. Nisi gjithçka nga

Read Full Article