Blitz

Tag "event"

Maturantët kundër MAS-it, eventi në Facebook i protestës fshihet për shkaqe të panjohura

    Maturantët kundër MAS-it, eventi në Facebook i protestës fshihet për shkaqe të panjohura

Maturantët e këtij viti bënë të ditur gjatë ditës së sotme zhvillimin e një proteste ditën e nesërme përpara Kryeministrisë dhe Ministrisë së Arsimit, për të shfaqur haptazi pakënaqësitë lidhur

Read Full Article

(Video) “Furla” ju fton në bllok

(Video) “Furla” ju fton në bllok

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 16 “Furla”, një markë prestigjoze italiane, tani ndodhet edhe në zonën e ish bllokut. Ditën e djeshme u organizua një event për

Read Full Article