Blitz

Tag "Estela Ujka"

Femra të famshme që kanë guxuar…

Femra të famshme që kanë guxuar…

romania ◄ Back Next ► Picture 1 of 8 Për guximin e femrave është folur gjatë në histori. Ndoshta jo në përmasat e heroinave por me një vetbesim dhe guxim

Read Full Article

Këshilla mode prej 5 bloggere-ve shqiptare

Këshilla mode prej 5 bloggere-ve shqiptare

Irena Kita ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Jemi shumë afër stinës së verës dhe fantazia e kombinimit të veshjeve sa vjen e pasurohet në këto ditë të

Read Full Article