Blitz

Tag "Ekspertiza"

Vdekja e 17-vjeçarit në landfillin e Sharrës, zbardhet ekspertiza mjekoligjore

    Vdekja e 17-vjeçarit në landfillin e Sharrës, zbardhet ekspertiza mjekoligjore

Instituti i Mjekësisë Ligjore ka zbardhur së fundmi ekspertizën mjekoligjore, e cila është kërkuar si provë disa herë nga organi i akuzës dhe që rrëzon hamendësimet se adoleshenti Ardit Gjoklaj

Read Full Article

Mbytja e kushërinjve, ekspertiza: Nuk është shkaktuar nga dhuna

    Mbytja e kushërinjve, ekspertiza: Nuk është shkaktuar nga dhuna

Policia e Korçës deklaroi ditën e sotme se mbytja e kushërinjve rreth dy ditë më parë në fshatin Qatrom ka qenë aksidentale dhe nuk është shkaktuar nga dhuna. Dy 17-vjeçarët,

Read Full Article

Vrasja e Çollakut, gjaku tek fashetat s’është i Denis Shtrazës

    Vrasja e Çollakut, gjaku tek fashetat s’është i Denis Shtrazës

Ekspertiza e ADN-së ka arritur në përfundimin se gjaku i gjetur në automjetin me të cilin dyshohet se u rrëmbye Gazmend Çollaku, nuk është i Denis Shtrazës. Ky i fundit

Read Full Article