Blitz

Tag "Edmond Haxhinasto"

Aksidentet rrugore, Haxhinasto: Shqipërisë i nevojiten 300 mln € investime në sinjalistikë

    Aksidentet rrugore, Haxhinasto: Shqipërisë i nevojiten 300 mln € investime në sinjalistikë

Gjatë aktivitetit të zhvilluar sot në qytetin e Elbasanit, ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto, deklaroi se Qeveria shqiptare ka bërë investime që do ndryshojnë tërësisht cilësinë e sinjalistikës

Read Full Article